При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.

Народни танци за деца

Home  /  Народни танци за деца

КЦ “Българика” стартира през новия сезон 2024/2025 “Танцова академия за деца с хореограф Петър Илиев”. Програмата ще предоставя на децата регулярни репетиции по народни танци и модерен балет под ръководството на утвърдения хореограф Петър Илиев.

Добре дошли в чудесния свят на българските народни танци с класа за деца на възраст от 8 до 10 години! Под ръководството на преподавател Яна Копчева, групата предлага невероятна възможност, децата да се потопят в красотата на българското културно наследство. Уроците се провеждат всеки понеделник от 18:30 до 19:30 часа в Център "Българика" - Чикаго, на адрес: 1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056.

Добре дошли във вълнуващия свят на българските народни танци с класа за напреднали деца на възраст над 10 години! Под ръководството на нашия главен преподавател, Таня Иванова, тази група предлага невероятна възможност за децата да продължат да развиват наученото и своите умения в света на танцовото изкуство.

Добре дошли в чудесния свят на българските народни танци с класа за деца на възраст от 6 до 8 години! Под ръководството на главен преподавател Яна Копчева, групата предлага невероятна възможност, децата да се потопят в красотата на българското културно наследство. Уроците се провеждат всяка сряда от 18:30 до 19:30 часа в Център "Българика" - Чикаго, на адрес: 1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056.

Групата по български народни танци за деца (4-6 години) с художествен ръководител Краси Ганева, предлага на малките танцьори невероятна възможност да се запознаят с красивото наследство на българската култура. Часовете се провеждат всеки петък от 17:30 до 18:15 часа в Център "Българика", намиращ се на адрес: 1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056.