При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

Народни танци за възрастни

Home  /  Народни танци за възрастни

Представителната група към Танцова Школа Българика е основана през 2019 година от група приятели с един общ идеал - да поддържат българския дух жив. Заедно танцуваме и надграждаме своите умения, показвайки пред публика богатството на българския фолклор. По време на репетициите се изучават специфични хора и хореографски съчетания от различни културни области на България.

Заповядайте на класа по български народни танци за напреднали. Ако имате напреднали познания в народните танци и търсите предизвикателство и възможност за надграждане на уменията си, този клас е идеален за вас!

Имаме удоволствието да ви представим класа по български народни танци за средно напреднали. Ако вече притежавате определени познания в народните танци или сте средно напреднали, този клас е идеалният избор за вас!

Имаме удоволствието да ви представим класа по български народни танци за начинаещи. Ако сте готови да се потопите във вълшебството на българските танци и да се научите на стъпки, които пресъздават нашата богата културно наследство, то този клас е точно за вас! Преподаватели на класа се Таня Иванова и Яна Копчева. Класовете стартират съвсем скоро през септември.