При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.

Народни танци за възрастни

Home  /  Народни танци за възрастни

Имаме удоволствието да ви представим страницата на класовете по български народни танци за средно начинаещи, които са продължение на класoвете за начинаещи. Преподавател на класовете за средно начинаещи е Таня Иванова, която е дългогодишен преподаватели в Танцова Школа Българика.

Представителната група към Танцова Школа Българика е основана през 2019 година от група приятели с един общ идеал - да поддържат българския дух жив. Заедно танцуваме и надграждаме своите умения, показвайки пред публика богатството на българския фолклор. По време на репетициите се изучават специфични хора и хореографски съчетания от различни културни области на България.

Заповядайте на класа по български народни танци за напреднали. Ако имате напреднали познания в народните танци и търсите предизвикателство и възможност за надграждане на уменията си, този клас е идеален за вас!

Имаме удоволствието да ви представим класа по български народни танци за средно напреднали. Ако вече притежавате определени познания в народните танци или сте средно напреднали, този клас е идеалният избор за вас!

Имаме удоволствието да ви представим класа по български народни танци за начинаещи. Ако сте готови да се потопите във вълшебството на българските танци и да се научите на стъпки, които пресъздават нашата богата културно наследство, то този клас е точно за вас! Преподаватели на класа се Таня Иванова и Яна Копчева.