При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.

Бойни изкуства деца/възрастни

Home  /  Бойни изкуства деца/възрастни

Търсите ли нов начин да останете във форма? Заповядайте в организираният клас по Шотокан Карате-До за деца и възрастни в Културен център Българика! Присъединете се към нас с нашия опитен преподавател Сенсей Георги Георгиев-Джоси /7 Дан/. Нашите класове се провеждат всеки петък от 18:30 до 20:00 ч. и всяка неделя от 12:00 до 13:30 ч. Shotokan Karate-Do е динамично бойно изкуство, което набляга на скоростта, силата и техниката.

Таекуондо е едновременно древно корейско бойно изкуство и модерен международен олимпийски спорт. Таекуондо е умствена и физическа дисциплина, разработена над 2000 години, като крайната цел е психическото и физическото здраве. Това е здравето на нас самите, на нашето семейство и на нашите приятели. Таекуондо служи като средство за самозащита ако възникне необходимост. Нашата програма е създадена така, че да поддържа тялото координирано, ума чист и да осигури увереност и самоконтрол.