При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Класове по рисуване

Home  /  Класове по рисуване
Клас по рисуване с Кирил Манасиев - Българика

Класове по рисуване

Включете се в предстоящите класове по рисуване в Културния център “Българика”!

В тези класове, освен, че се потапяме в света на изкуството, те са и своеобразна арт терапия за преодоляване на стреса и напрегнатото ежедневие. Прекарваме приятно свободното си време, в приятелска атмосфера, в общуване с близки и приятели и творим заедно. Ще създаваме уникални картини, които могат да украсят нашия дом или да зарадват наш приятел. Можете също да носите и лека почерпка.

Цена: $35 /с включени материали за рисуване/

Не е нужен предишен опит в рисуването, за да се присъедините към нашите класове. Гарантираме ви, че творческата атмосфера и радостта от уроците ще ви създават положителни емоции, дълго след края на събитието.

 

Ако имате желание да бъдете информирани за бъдещи класове, молим да попълните формата по-долу.

   

  Ще придобиете

  Мобилност

  Подвижност

  Подобряване на физическата форма

  Ще откриете

  Приятелска среда

  Комфортна атмосфера

  Нови приятели

  Удобства

  Модерна зала

  Добра локация

  Място за паркиране

  Преподавател

  Кирил Манасиев

  Художник

  Роден през 1967 г. в град Петрич, България, Кирил Манасиев учи в академията за изящни изкуства в София и Югозападния университет “Неофит Рилски” в Благоевград, където специализира в рисуването с маслени бои и получава магистърска степен. От 1987 г. насам редовно организира изложби в цяла България, Великобритания, Австралия, Австрия, Македония, Франция и Испания, Португалия и САЩ.

  • 30+
  • 2023 година