При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Класове за напреднали

Home  /  Класове за напреднали
КЛАСОВЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ - Българика

Класове за напреднали

Заповядайте на класа по български народни танци за напреднали. Ако имате напреднали познания в народните танци и търсите предизвикателство и възможност за надграждане на уменията си, този клас е идеален за вас!

Занятията се провеждат според посочения график в Културен Център “Българика” на адрес: 1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056. Водещи преподаватели на класа за напреднали са Таня Иванова или Яна Копчева, дългогодишни преподаватели в Танцова Школа “Българика”. С тяхна помощ и напътствия ще разширите своите танцови хоризонти и ще развиете своя максимален талант.

Класът е предназначен за хора с напреднали познания в народните танци, които искат да открият по-сложни и трудни движения. Ще имате възможността да усъвършенствате своите умения и да се изразите през танца по по-изтънчен начин. Таня Иванова и Яна Копчева ще ви предоставят професионално ръководство и ще ви насърчат да постигнете вашия танцов потенциал.

Първият клас е винаги безплатен! Това е вашата възможност да присъствате на класа и да усетите динамиката и стилът на заниманията. Заповядайте и се присъединете към нас за вълнуващо и предизвикателно танцово преживяване!

Ще придобиете

Чувство за ритъм

Координация

Грамота в края на обучението

Ще откриете

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Удобства

Модерна зала

Добра локация

Място за паркиране

Преподаватели

Таня Иванова

Хореограф по български народни танци

Таня Иванова е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Участник в Aнсамбъл ”Загоре” – гр. Стара Загора и формация “Източен вятър”. Тя е изключително опитен и талантлив професионалист, който ще ви напътства в изучаването на българските народни танци.

 • “Българска народна хореография” във ВСУ ”Черноризец Храбър”
 • 30+
 • от 2016 г.

Яна Копчева

Хореограф по български народни танци

Яна Копчева е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Танцувала е в ансамбъл “Дружба” – Плевен основан през 1967 г. Участвала е в постановките на големи български фолклористи като: д-р Кирил Дженев, Методи Кутев, Филип Кутев, Ангел Шопов и др. С ансамбъла имат голям успех зад граница с участия в международни фестивали. В Танцова Школа Българика е от самото създаване, като преподавател е в школата от 2018 г.

 • Стопанска академия “Димитър А. Ценов`` - град Свищов
 • 19+
 • от 2018 г.

Event Hours(2)

 • Monday

  19.30 - 20.30

  Преподавател: Яна Копчева
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056

 • Thursday

  19.30 - 20.30

  Преподавател: Таня Иванова
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056