При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Класове за средно напреднали

Home  /  Класове за средно напреднали
2017 - История - Българика

Класове за средно напреднали

Имаме удоволствието да ви представим класа по български народни танци за средно напреднали. Ако вече притежавате определени познания в народните танци или сте средно напреднали, този клас е идеалният избор за вас!

Занятията се провеждат според съответния график. Водещи хореографи на класовете са Таня Иванова или Яна Копчева, дългогодишни преподаватели в Танцова Школа “Българика” и опитни танцьори. С тяхна помощ и напътствия ще можете да надградите знанията си и да разширите уменията си в народните танци.

Този клас е предназначен за средно напреднали танцьори, както и за хора с начални познания в народните танци. Ще имате възможността да развиете своя талант и да се насладите на по-сложни и изразителни движения. Нашите преподаватели Таня Иванова и Яна Копчева ще ви предоставят индивидуално внимание и ще ви насърчат да постигнете вашите танцови цели.

Важно е да отбележим, че първият клас винаги е безплатен! Това е вашата възможност да присъствате на класа, да се запознаете с нашия преподавател и да усетите атмосферата и стилът на заниманията.

Заповядайте и се присъединете към нас за вдъхновяващо и незабравимо танцово преживяване!

Ще придобиете

Чувство за ритъм

Координация

Грамота в края на обучението

Ще откриете

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Удобства

Модерна зала

Добра локация

Място за паркиране

Преподаватели

Таня Иванова

Хореограф по български народни танци

Таня Иванова е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Участник в Aнсамбъл ”Загоре” – гр. Стара Загора и формация “Източен вятър”. Тя е изключително опитен и талантлив професионалист, който ще ви напътства в изучаването на българските народни танци.

 • “Българска народна хореография” във ВСУ ”Черноризец Храбър”
 • 30+
 • от 2016 г.

Яна Копчева

Хореограф по български народни танци

Яна Копчева е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Танцувала е в ансамбъл “Дружба” – Плевен основан през 1967 г. Участвала е в постановките на големи български фолклористи като: д-р Кирил Дженев, Методи Кутев, Филип Кутев, Ангел Шопов и др. С ансамбъла имат голям успех зад граница с участия в международни фестивали. В Танцова Школа Българика е от самото създаване, като преподавател е в школата от 2018 г.

 • Стопанска академия “Димитър А. Ценов`` - град Свищов
 • 19+
 • от 2018 г.

Event Hours(4)

 • Monday

  19.00 - 20.00

  Преподавател: Таня Иванова
  555 W Bryn Mawr Ave, Roselle, IL 60172

 • Tuesday

  18.30 - 19.30

  Преподавател: Таня Иванова
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056

 • Wednesday

  19.30 - 20.30

  Преподавател: Яна Копчева
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056

 • Thursday

  18.30 - 19.30

  Преподавател: Таня Иванова
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056