При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Класове за средно начинаещи

Home  /  Класове за средно начинаещи
Класове за средно начинаещи - Българика

Класове за средно начинаещи

Имаме удоволствието да ви представим страницата на класовете по български народни танци за средно начинаещи, които са продължение на класoвете за начинаещи.

Преподаватели на класовете за средно начинаещи са Таня Иванова и Яна Копчева, които са дългогодишни преподаватели в танцова школа “Българика”.

Тези класове са специално предназначени за хора с начални познания в народните танци, които искат да надградят наученото. Вие сте добре дошли да се присъедините и да се научите на основни стъпки и движения от българските народни танци. Ще имате възможността да изразите своята креативност, да се движите под съпровода на спиращи дъха ритми и да се насладите на една уникална танцова форма.

Искаме да подчертаем, че първото занятие е напълно безплатно! Това е вашият шанс да опитате класа и да видите дали се чувствате комфортно и вдъхновени в нашата обстановка. Очакваме ви с нетърпение, за да ви предложим прекрасен начин да се насладите на българската култура и да се превърнете в част от нашата танцова общност!

Ще придобиете

Чувство за ритъм

Координация

Грамота в края на обучението

Ще откриете

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Удобства

Модерна зала

Добра локация

Място за паркиране

Преподаватели

ТАНЯ ИВАНОВА

Хореограф по български народни танци

Таня Иванова е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Участник в Aнсамбъл ”Загоре” – гр. Стара Загора и формация “Източен вятър”. Тя е изключително опитен и талантлив професионалист, който ще ви напътства в изучаването на българските народни танци.

 • “Българска народна хореография” във ВСУ ”Черноризец Храбър”
 • 30+
 • от 2016 г.

ЯНА КОПЧЕВА

Хореограф по български народни танци

Яна Копчева е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Танцувала е в ансамбъл “Дружба” – Плевен основан през 1967 г. Участвала е в постановките на големи български фолклористи като: д-р Кирил Дженев, Методи Кутев, Филип Кутев, Ангел Шопов и др. С ансамбъла имат голям успех зад граница с участия в международни фестивали. В Танцова Школа Българика е от самото създаване, като преподавател е в школата от 2018 г.

 • Стопанска академия “Димитър А. Ценов`` - град Свищов
 • 19+
 • от 2018 г.

Event Hours(1)

 • Monday

  20.00 - 21.00

  Преподавател: Таня Иванова
  Roselle Park District 555 W Bryn Mawr Ave, Roselle, IL 60172