При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Народни танци за деца от 4-6 години

Home  /  Народни танци за деца от 4-6 години
Народни танци за деца от 4-6 години - Българика

Народни танци за деца от 4-6 години

Групата по български народни танци за деца (4-6 години) с художествен ръководител Краси Ганева предлага на малките танцьори невероятна възможност да се запознаят с красивото наследство на българската култура.

Краси Ганева е преподавател в Танцова школа Българика, който стартира своя първи нов клас през 2023 година. Тя е изключително талантлив професионалист и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго, който ще напътства децата в изучаването на българските народни танци.

Първият урок е винаги безплатен. Това предоставя възможност на родителите и децата да се докоснат до красотата на българското танцово изкуство, преди да се ангажират с дългосрочно участие.

По време на курса на обучението децата ще научат първи стъпки от популярни български хора и ръченици. Те ще усвоят основните движения, грацията и енергията, характерни за българските народни танци. Чрез игриви и забавни методи, Краси Ганева ще развиват тяхното чувство за ритъм, координация и танцова експресия.

В края на учебната година децата ще имат възможност да представят своите умения и научено на специално танцово тържество. Това е великолепен начин за тях да покажат своите постижения пред родители, приятели и публика.

Обучението по български народни танци не само предоставя на децата физическа активност и развлечение, но и ги запознава с богатата история и култура на България.

Чувство за ритъм

Координация

Дисциплина

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Модерна зала

Добра локация

Грамота в края на обучението

Преподавател

Краси Ганева

Хореограф по български народни танци

Краси Ганева е преподавател в Танцова школа Българика, който стартира своя първи нов клас за деца на възраст от 4-6 години през сезон есен/зима 2023 година. Тя е изключително талантлив професионалист и дългогодишен участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго, който ще напътства децата в изучаването на българските народни танци през целия сезон.

 • Loyola University Chicago
 • 5+
 • от 2023 г.

Event Hours(1)

 • Friday

  17.30 - 18.15

  Преподавател: Краси Ганева
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056