При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

Title Image

Тренирай с Марина Янкова

Home  /  Тренирай с Марина Янкова
Тренирай с Марина - Българика

Тренирай с Марина Янкова

🏋️‍♀️ Добре дошли в нашия фитнес клас “Тренирай с Марина Янкова”! 🌟

💪 Искате да подобрите своята подвижност и мобилност? Искате да тренирате в приятна и мотивираща групова обстановка? Тогава този клас е идеалният избор за вас!

🕘 Нашите тренировки се провеждат всяка събота от 9:30 до 10:30 часа в Културен Център Българика. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, тези тренировки са подходящи за вас. Нашата опитна инструкторка, Марина Янкова, ще ви помогне да се движите по правилния път към постигането на вашите фитнес цели.

🔥 Нашият урок не само ще подобри вашата физическа форма, но и ще ви забавлява. В продължение на един час ще тренираме заедно, създавайки приятна и енергична атмосфера.

💫 Не изпускайте възможността да се присъедините към “Тренирай с Марина” и да се насладите на фитнес преживяване, което ще ви помогне да подобрите своето тяло и да се заредите с положителна енергия.

📞 Запишете се сега и се присъединете към нас! Очакваме ви, за да тренираме заедно! 💥

Ще придобиете

Мобилност

Подвижност

Подобряване на физическата форма

Ще откриете

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Удобства

Модерна зала

Добра локация

Място за паркиране

Преподавател

Марина Янкова

Фитнес инструктор

Марина Янкова е създател на проекта Body & Soul Fit with Marina. През 2021 стартира своето обучение в National Academy of Sports Medicine (NASM). Тя е изключително опитен фитнес инструктор с познания за човешкото тяло и необходимостта от ежедневно движение за подобряване на здравето и повишаване на енергията. Марина, ще ви напътства по време на всяка тренировка за постигане на вашите фитнес цели.

  • National Academy of Sports Medicine (NASM)
  • 10+