При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Loading Events
  • This event has passed.
16 Feb
$10.00 – $20.00

Работилница по народни танци с Петър Илиев

February 16 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Имаме удоволствието да Ви поканим на 16-ти февруари, петък, от 18:30 ч., на организираната от Културен център “Българика” работилница по български народни танци за възрастни – част втора, с хореограф Петър Илиев.

Заедно с него ще направим преглед и затвърждаване на изучаваните танци от фолклорната работилница, която се проведе миналия ноември и ще надградим с нови, допълнителни танци и движения.

Кога: петък, 16-ти февруари, 2024 г. от 18:30 до 20:30 ч.
Къде: RecPlex – Mt. Prospect Park District
Адрес: 420 W Dempster St.
Mount Prospect, IL 60056

Ранни записвания до 2/10/2024:
$20 – възрастни/ $10 – деца, студенти и пенсионери

Танцовата работилница е събитие, на което имаме възможност да видим и научим интересни и автентични български народни танци, които са ни завещани от нашите родители. Не пропускайте възможността да се учите от Петър Илиев, професионалист и хореограф с богат опит и заразяващ ентусиазъм.

Кой е Петър Илиев?

Петър Илиев е завършил Българското Национално училище по музикално и танцово изкуство и притежава степен бакалавър от Националния институт по хореография в България. Той започва своята професионална кариера, като главен танцьор в Националния танцов и музикален ансамбъл “Филип Кутев” – София. Впоследствие поема и ролята на артистичен директор във Westwind, иновативна танцова компания в САЩ, наблягаща на етническото танцово разнообразие. По-късно Петър Илиев допринася за развитието на институции, като School of Pacific Northwest Ballet и School of Ballet Chicago. През 2008 г. основава Фондация за танцово изкуство Iliev Dance Art Foundation, подкрепяйки множество образователни танцови инициативи.

Запознайте се с Петър Илиев

Абонирайте се с бутона Subscribe за YouTube канала на Българика, за да не пропускате интересни видео материали от изминали събития!

EVENT DETAILS

Date: February 16 @ 6:30 pm - 8:30 pm
Time: 6:30 pm - 8:30 pm
Venue: RecPlex – Mt. Prospect Park District
Address: 420 W Dempster St.
Organizer Name: Bulgarica Center
Phone: (773) 231-2545

Who's Attending

34 people are attending Работилница по народни танци с Петър Илиев

  • Peter Geo

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

34 people are attending Работилница по народни танци с Петър Илиев

Peter Geo