При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

FAQ

Home  /  FAQ

Често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с нашите класове или организирани събития.

Какви видове класове по народни танци предлага ``Българика център``?

“Българика център” предлага разнообразни класове по народни танци, включващи традиционни български танци от различни региони. Предлагат се класове за възрастни и за деца.

За възрастни, групите преминават през следните нива – стартиращи, начинаещи, средно напреднали и напреднали. Повече информация, можете да видите тук. Класовете за деца са организирани според възрастовата група, като най-малките деца, които танцуват при нас са 4-6 годишни.

 

Кой може да се запише за класовете по народни танци? Нужни ли са предишни познания или опит?

Класовете по народни танци в “Българика център” са отворени за всички – от начинаещи до напреднали. Също така не са нужни предишни познания или опит, за да се присъедините към нашите класове. Преподавателите в “Българика” са опитни професионалисти, които ще ви научат на всичко, което трябва да знаете.

Колко продължителни са класовете и кога се провеждат?

Класовете по народни танци обикновено са с продължителност 1 час и се провеждат няколко пъти в седмицата. Подробна информация за графика и нашите преподаватели можете да намерите тук.

Какви културни събития организира ``Българика център``? Има ли годишен график или програма?

“Българика център” организира разнообразни културни събития, включващи фестивали, базари, концерти, кино и театър, исторически лекции и беседи и различни танцови изяви. Нашите събития имат за цел разпространение и съхраняване на българската култура и традиции.

За да следите предстоящите събития, следете уебсайта на Българика и социалните медии – Българика Facebook, Българика Instagram, Българика YouTube. Aбонирайте се за Българика бюлетин, за да не изпуснете някое вълнуващо мероприятие.

Как мога да получа информация за предстоящите фестивали и базари, организирани от ``Българика център``?

За да получите информация за предстоящите събития, ви препоръчваме да следите страница Събития на уебсайта на Българика, социалните медии и да се абонирате за Българика бюлетин.

Мога ли да се запиша като доброволец за участие в културните събития?

Ако желаете да се запишете като доброволец за участие в културните събития на “Българика център”, моля, свържете се с нас чрез контактната форма на уебсайта или ни изпратете имейл. Ще се радваме да ви предоставим повече информация относно възможностите за доброволчество и начините, по които можете да се включите.

Какви са различните начини за финансиране на ``Българика център``? Мога ли да направя дарение или да стана спонсор?

“Българика център” се финансира чрез различни източници, включително членски внос, спонсорства, грантове и дарения. Ако желаете да станете спонсор, можете да се свържете с нас, за да получите информация относно различните маркетинг пакети, които предлагаме.

Задайте своя въпрос ТУК

    Народни танци за деца

    Народни танци за възрастни