При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Chicago Folk Festival 2022

Home  /  Фестивали   /  Chicago Folk Festival 2022
Chicago Folk Festival - Българика

Chicago Folk Festival 2022

Скъпи приятели и любители на фолклора,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че една дългоочаквана мечта на Танцова формация “Виванов” и Танцова школа “Българика” се сбъдна! Двете формации организират съвместно първото издание на международен танцов фолклорен фестивал, който ще се проведе под името “Chicago Folk Festival”.

Програма на събитието Chicago Folk Festival

Състави представящи фолклора на различни държави, ще споделят сцената на 1-ви Октомври, 2022 г. в Prairie Center for the Arts в Schaumburg, IL. След края на концерта, ще се проведе и първа по рода си международна хоротека, която ще се състои в Crystal Palace Banquets, в Mount Prospect, IL. Повече подробности за това уникално събитие ще бъдат обявени в последствие, а засега вие си запазете датата 1-ви Октомври!

Mount Prospect Celebration of Cultures

Също така, бихме желали да ви уведомим, че “Българика” и “Виванов” бяха поканени отново да участват в Mount Prospect Celebration of Cultures! Това ще е трето наше участие в този празник на културите и за нас е чест да представим България на една сцена заедно с изпълнители от различни други общности.

Датата на това прекрасно събитие е 10-ти Септември, а мястото е Kopp Park в Mount Prospect. Благодарим на всички които вярват в нас и ни подкрепят! Бъдете здрави!

Chicago Folk Festival – Фейсбук събитие

Chicago Folk Festival – Фейсбук страница

Sorry, the comment form is closed at this time.