При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Емоционални Вибрации – Емилия Юкер

Home  /  Изкуство   /  Емоционални Вибрации – Емилия Юкер
Самостоятелна изложба на художничката Емилия Юкер - Емоционални Вибрации

Емоционални Вибрации – Емилия Юкер

Щастливи сме да споделим с Вас малко снимки от провелата се на 9-ти септември 2023 година самостоятелна изложба на художничката д-р Емилия Юкер: Емоционални Вибрации. Тя дойде специално от Хамбург, за да представи своите картини на аудиторията.

Организатор – Галерия “Багрена”

Събитието бе организирано за пореден път от нашите приятели от Галерия “Багрена” към Български културен център “Българика” и събра на едно място голяма част от културните дейци в Чикаго. Събитието започна с кратко приветсвие и представяне на художничката от Василен Васевски. Открихме заедно сезона на изкуството.
Благодарим сърдечно на всички, които уважиха изложбата и се присъединиха заедно с нас на събитието. Ще Ви очакваме отново съвсем скоро на следващото събитие, организирано от Галерия “Багрена” към Български културен център “Българика”.

Какво казва Емилия Юкер за своето творчество:

“Изложбата показва любовта през моя поглед-родният ми град, преживяното досега, Германия и Хамбург в живота ми-всичко, което ме вълнува:обичта към човека до мен, музиката, мечтите, забравеното и новото, което е емоцията на сърцето ми.
В картините ми вибрациите пътуват от наивност до сила, от музиката, която виждам и стремежът ми към нея, до сълзата на мъката и радостта.
С изкуството си искам да уловя пулсът на живота и да предложа на хората нова светлина и нови посоки.”
~ Емилия ЮКЕР

Снимки от събитието

POST A COMMENT