При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

В ритъма на танца

Home  /  Народни танци   /  В ритъма на танца
BULGARIAN FOLK DANCE WORKSHOP WITH PETER ILIEV - Българика

В ритъма на танца

🥁 Изключително сме щастливи да споделим с вас емоциите от провелата се на 11-ти ноември 2023 година, фолклорна работилница по български народни танци с хореограф Петър Илиев, организирана от Български културен център “Българика” – Чикаго. По време на тази работилница бяха показани стъпки от различни български хора, които всички заедно разучихме и танцувахме под съпровода на българска музика.

🎶 Емоциите бяха невероятни, всички присъстващи успяха да се потопят в ритъма на българските танци и да си тръгнат с много настроение. Събитието беше изпълнено с усмивки и позитивна енергия. Всички участници не само учиха традиционни танци, но и създадоха топла общност, която споделя общата страст към българската култура.

🌍 Разнообразието на представените танци оживи събитието, показвайки богатството и красотата на българското фолклорно наследство. Хората от различни възрасти и професии обединиха своите усилия, за да създадат незабравимо преживяване, показвайки, че културата е мощен инструмент за обединение.

👏 Искаме да изразим благодарността си към всички, които се включиха в танцовата работилница и до нови срещи от Българика! 🌹🇧🇬

Автор: Яница Цонева | Маркетинг и дизайн специалист – Bulgarica Center

POST A COMMENT