При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Емоции запечатани в снимки

Home  /  Фестивали   /  Емоции запечатани в снимки
Mount Prospect Celebration of Cultures - Българика

Емоции запечатани в снимки

Въпреки, че фестивала Mount Prospect Celebration of Cultures отмина, ние продължаваме да споделяме своите незабравими моменти от изминалото събитие. Фестивалът се проведе на 26-ти август и събра на една сцена различни националности. Снимките сами говорят за преживяването от този ден и всяка една разказва своята история.

Достойно представяне на България и българския фолклор

🇧🇬 България бе представена по достоен начин с няколко хореографски танца от Българика – Bulgarica и VivAnov dance group Chicago. Соня Мембреньо беше специален гост и с нейния уникален глас стопли сърцата на всички с изпълнения на известни български песни. Имаше и български щанд с разнообразни аксесоари с фолклорни мотиви, изработени с много любов. Нека заедно си припомни любими моменти запечатани в снимки.

Специални благодарности към всички гости

👏 Благодарим на всички гости, които успяха да присъстват и да подкрепят българското участие. Благодарим и за прекрасните снимки предоставени ни от: https://mikezarnekphotography.zenfolio.com/p536983039

Chicago Folk Festival 2023 наближава

👫 Ако сте пропуснали този фестивал не се притеснявайте, защото следващия фестивал е съвсем близо. Международния Chicago Folk Festival 2023 ще се проведе следващия месец на 7-ми октомври и ще ви очакваме с много настроение. Концерта ще стартира от 17:00 ч. в зала Al Larson Prairie Center For the Arts на адрес 201 Schaumburg Court Schaumburg, IL 60193.

Купете своя билет за предстоящия Chicago Folk Festival 2023

🎟️ Все още можете да закупите своя билет за концерта, като посетите този линк:
https://www.eventbrite.com/…/chicago-folk-festival…

Mount Prospect Celebration of Cultures 2023

 

POST A COMMENT