При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

9 години Българика, 9 години задруга

Home  /  Българотеки   /  9 години Българика, 9 години задруга
Българотека 29 - Българика

9 години Българика, 9 години задруга

С радост споделяме с вас малко снимки и любими моменти от провелата се на 11-ти ноември Българотека 29 – 9 години Българика, 9 години задруга!

🎶 Участие взеха певицата Соня Мембреньо/ Sonia Membrenio, DJ Russi и невероятните детски групи към Български културен център “Българика” с преподаватели Таня Иванова и Яна Копчева.

Децата се представиха отлично, бяха вложили доста усилия за научаване на своите танцови стъпки. Благодарности към всички родители и деца за търпението и старанието с което работят заедно със своите преподаватели в екип. Децата са нашето бъдеще! 🚀

След краткия концерт представен от децата на Българика, последваха изпълнения на известни български песни от певицата Соня Мембреньо и много танци и български хора и ръченици на които, всеки се хвана на хорото. Имаше кратка презентация на която беше представена историята на организацията и изминатия път през годините.

🎂 Отбелязахме деветия рожден ден на Български културен център “Българика” с много вкусна торта. На нея бяха изобразени голям брой български елементи, основата и беше като народна носия със златни мъниста в долната част. С китка здравец беше закичена в горната част и златни пендари в средата, където се открояваше и родния трибагреник. Присъстваше и българската карта с разнообразие от народни носии от различните етнографски области на България. 🇧🇬🍰

Специални благодарности към всички, които взеха участие в организацията на това събитие, към всички присъстващи и специални гости. Благодарности и към целия екип на Florena & Co. за изпратения подарък и прекрасно аранжираните цветя. Направихте нашия празник по-цветен и по-шарен. Благодарим Ви от сърце! ❤️

Благодарности и към спонсорите на вечерта, които подкрепиха Българотека 29 и помогнаха за успешната ѝ реализация:

Georgieva Real Estate Team At Coldwell Banker
Mutual Financial Corp. – Olga Battista and Mariana Kotzeva
CellEx Consulting Group Inc.
Kristiana Yordanova | Coldwell Banker Realty

Българика продължава да работи в подкрепа на българската общност в района на Чикаго. Благодарим ви, че сте заедно с нас през годините!

Автор: Яница Цонева | Маркетинг и дизайн специалист – Bulgarica Center

POST A COMMENT