При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Shotokan Karate-Do отворена регистрация

Home  /  Спорт   /  Shotokan Karate-Do отворена регистрация
Shotokan Karate-Do Class - Българика

Shotokan Karate-Do отворена регистрация

Отново са отворени записванията за класа по Shotokan Karate-Do. Занятията се провеждат от нашият опитен преподавател Сенсей Георги Георгиев – Джоси всеки петък от 6:30 PM – 8:00 PM и всяка неделя от 12:00 PM – 1:30 PM. Класът е подходящ за възрастни и деца над 12 години с всички нива на владеене на бойния спорт.

Можете да запишете Вас или Вашето дете, ако е на възраст над 12 години, за предстоящия клас, който стартира през месец август, като попълните формата за регистрация.

Сенсей Георги Георгиев – Джоси /7 Dan/ започва своето пътуване в бойното изкуство още през 1979 година. Тренировките го запленяват със своята философия, бойна подготовка и дисциплина и така по-късно става един от първите носители на магистърската степен “Дан” по Шотокан карате в България.

Имал е възможността да тренира с редица известни международни инструктори, един от които е бил сенсей Хитоши Касуя, основателят на Световната федерация по Шотокан Карате-До, към която през 2000 година се присеъдинява и Сенсей Георги Георгиев – Джоси.

В САЩ е един от най-старшите инструктори на WSKF с над 40 години опит в трениране и преподаване на Шотокан карате. Той е пътувал многократно до Япония за тренировки и следва философията и стила, преподавани от сенсей Хитоши Касуя. Има придобита степен Nanadan (7th Dan) през 2017 г.

Посетете нашата галерия на сайта на WSKF-Chicago.

Sorry, the comment form is closed at this time.