При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Народни танци за деца

Home  /  Народни танци  /  Народни танци за деца

Седмични класове по народни танци за деца от различни възрастови групи

Културният център Българика предлага седмични класове по народни танци за деца от различни възрастови групи. През обучението децата се потапят изцяло в красотата на българския фолклор, научавайки нови стъпки и хореография.

 

Нашите опитни преподаватели – Таня Иванова и Яна Копчева, ще напътстват децата по време на репетициите, за да развият напълно своите танцови умения. В края на учебната година всички участници получават диплома за завършен курс на обучение, заедно с кратко танцово тържество.

 

През годината културен център Българика организира различни събития, в които детската танцова школа, към Българика, взема участие с различни танци. Това предоставя на децата възможност да покажат своите умения пред публика и да се насладят на истинско танцово изживяване.

 

Запишете своето дете в нашата детска танцова школа и му предоставете възможността да се развива в изкуството на народните танци, да се забавлява и да създава нови приятелства. Очакваме го с нетърпение в нашия културен център, където българското наследство оживява.

Date: