При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Базар на занаятите

Home  /  Базари  /  Базар на занаятите

Ръчно изработени изделия и аксесоари

Културен център Българика организира 2-3 пъти годишно едни от най-очакваните събития от българската общност в района на Чикаго – Българика Базари. Те са се превълнали в традиция, събираща ентусиасти и любители на ръчно изработените стоки и аксесоари. Нашите вендори, с много талант и преданост, предлагат уникални продукти, изработени с любов към детайла. Всяко изделие носи своята история и ръчен отпечатък на майстора.

 

Българика Базари, привличат голяма аудитория от хора, които ценят уникалността и качеството на ръчно изработените стоки. Не пропускайте възможността да посетите тези вълнуващи събития и да намерите перфектни подаръци за вашите близки и приятели. Открийте красотата на българското изкуство и подкрепете талантливите майстори, които създават уникални и неповторими изделия. Влезте в света на ръчната изработка и се насладете на магията на Българика Базари.

Category:

Date:

Tags: