При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Title Image

Chicago Folk Festival

Home  /  Чествания и Фестивали  /  Chicago Folk Festival

Chicago Folk Festival

За втора поредна година ще се проведе международния фестивал Chicago Folk Festival 2023. Западете си датата 7-ми октомври и заповядайте на предстоящия фолклорен празник. За завършек на вечерта е предвиденo Chicago Folk Festival – After Party с участието на Соня Мембреньо и Диана Михова.

 

Chicago Folk Festival се състоя за първи път на 1-ви октомври 2022 година. Една дългоочаквана мечта се превърна в реалност. С много емоции и вълнение екипът на Културен център Българика, заедно с Танцова формация Виванов – Чикаго, организираха международния фестивал Chicago Folk Festival 2022.

 

В него взеха участие голям брой танцови състави от различни културни общности в Чикаго, които представиха традиционните танци и музика на своите народи. Това беше вълнуващо и незабравимо събитие, което привлече интереса на местните жители и организации.

 

Chicago Folk Festival 2022 беше приет с голям успех и получи положителни отзиви от медиите и публиката. Беше чудесна възможност за хората да се запознаят с различни култури и да се насладят на изключителни изпълнения.

 

С нетърпение очакваме следващото издание през 2023 година. За да бъдете в течение с всички подробности, следете нашата Facebook страница. Присъединете се към нас и бъдете част от един невероятен фолклорен празник в сърцето на Чикаго!

Date: