При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

 • No products in the cart.
Title Image

Народни танци за деца над 10 години

Home  /  Народни танци за деца над 10 години
Народни танци за деца 10+ години напреднали - Българика

Народни танци за деца над 10 години

Добре дошли във вълнуващия свят на българските народни танци с класа за напреднали деца на възраст над 10 години! Под ръководството на нашия преподавател, Таня Иванова, тази група предлага невероятна възможност за децата да продължат да развиват наученото и своите умения в света на танцовото изкуство.

Таня Иванова е изключително опитен преподавател в Танцова Школа “Българика” и също така е участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Тя ще напътства вашите деца да вървят смело напред и да научават нови стъпки от българския фолклор.

Първият урок винаги е безплатен, което ви дава възможност да се запознаете с красотата на българското танцово изкуство, преди да решите дали искате да продължите с дългосрочно участие.

Класа е подходящ за деца с основни и напреднали познания по български народни танци. Те ще могат да надграждат наученото и да усвояват нови стъпки и хореография под ръководството на своя преподавател, Таня Иванова.

През годината ще могат да участват в различни фестивали и организирани събития пред публика от Културен Център Българика. В края на учебната година, вашите деца ще имат възможността да представят своите умения и всичко, което са научили, на специално танцово събитие. Това ще бъде великолепен момент, в който те ще могат да покажат своите постижения пред родители, приятели и публика.

Обучението по български народни танци не само предоставя на децата физическа активност и забавление, но и ги запознава с богатата история и култура на България. Това е прекрасна възможност да се потопят в наследството на нашия народ и да се влюбят в една уникална форма на изкуство. Те ще имат възможността да общуват със свои български връстници и да се наслаждават на богатството на българските традиции и ритми.

Не пропускайте възможността да се присъедините към нас и да се насладите на вълнуващо пътешествие из българската култура!

Ще придобиете

Чувство за ритъм

Координация

Грамота в края на обучението

Ще откриете

Приятелска среда

Комфортна атмосфера

Нови приятели

Удобства

Модерна зала

Добра локация

Място за паркиране

Преподавател

Таня Иванова

Хореограф по български народни танци

Таня Иванова е дългогодишен преподавател в Танцова Школа “Българика” и участник в Танцова Формация Виванов – Чикаго. Участник в Aнсамбъл ”Загоре” – гр. Стара Загора и формация “Източен вятър”. Тя е изключително опитен и талантлив професионалист, който ще напътства децата в изучаването на българските народни танци.

 • “Българска народна хореография” във ВСУ ”Черноризец Храбър”
 • 30+
 • от 2016 г.

Event Hours(1)

 • Wednesday

  16.30 - 17.30

  Преподавател: Таня Иванова
  1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056