При нас ще намерите различни класове за деца и възрастни. Очаква Ви разнообразие от събития – българотеки, музикални вечери, театри, кина и още много други.

Последни публикации

  • No products in the cart.
Loading Events
  • This event has passed.
17 Feb
$25.00

“Валентинска вечеринка” – парти за необвързани

February 17 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Културен Център “Българика” има удоволствието да покани всички необвързани дами и господа на първата по рода си “Валентинска вечеринка” с цел романтично запознанство.

Кога: 17-ти февруари 2024 г., събота | 19:30 ч.
Къде: Bulgarica Center, 1120 S Elmhurst Rd, Mount Prospect, IL 60056

Събитието се организира специално за всички наши сънародници, които си търсят сродна душа! Животът е по-хубав когато е споделен с човек до теб. Каним всеки, който търси запознанство, да заповяда на тази вечер, изпълнена с игри, приятни разговори, смях и веселие. Танците и разнообразната музика са гарантирани!

Максималният брой участници е 25 мъже и 25 жени, като записването става с попълване на онлайн форма и заплащане на $25 вход от сайта на “Българика”. Вечеринката е отворена само за лица между 30 и 45 години.

При запълване на бройката, съответно за мъже или жени, записванията ще бъдат преустановени. Целта е на събитието да присъстват еднакъв брой дами и господа, за да се осъществят възможно най-много запознанства. Планира се и провеждането на “бързи срещи” между участниците, които да разчупят леда и да дадат началото на интересни разговори.

Културен център “Българика” ще осигури предястия и напитки за всички присъстващи. Съберете смелост и елате да се запознаете с други позитивни и търсещи любовта хора!

От КЦ “Българика” също така заявяваме, че с цел запазване анонимността на всички участници, няма да правим или публикуваме снимки от събитието в социалните мрежи. Присъстващите на вечеринката също ще бъдат помолени да не правят снимки на другите участници без тяхното изрично съгласие.

При интерес и успешно провеждане на тази първа среща, планираме в бъдеще провеждането на вечеринки и за други възрастови групи – 21-35 г., 40-55 г., 50-65 г. и 60+ години.

Очакваме ви!

EVENT DETAILS

Date: February 17 @ 7:30 pm - 9:30 pm
Time: 7:30 pm - 9:30 pm
Venue: Bulgarica Center
Address: 1120 S Elmhurst Rd
Organizer Name: Bulgarica Center
Phone: (773) 231-2545

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available